Over ons

POS-Contrl gespecialiseerd in hardware oplossingen voor winkels. We werken aan een succesvolle implementatie van elke oplossing door alleen de beste hardware te selecteren. Wij bieden een selectie van barcodescanners en andere POS hardware die zijn getest door retailers.

Wij bieden:

1. Beste producten

2. Beste service

3. Beste prijs

Voor het grootste deel leveren wij kassa hardware voor de detailhandel. Een slimme keuze voor klein- tot zelfs hoog volume detailhandel bedrijven. Barcodescanners en labelprinters zijn snel en efficiënt fantastisch voor supermarkten, grootwinkelbedrijven of zelfs productie. We benutten onze expertise in de point-of-sale-industrie in elke POS-oplossing. Elk onderdeel is met de hand geselecteerd en getest om compatibiliteit met de POS-software te garanderen. Van retail- of restaurant-kassasysteem zoals kassasysteem horeca voor een koffiezaak,  kassasysteem IJssalon, kassasysteem sportkantine, kassasysteem cafetaria voor deze kassa oplossingen hebben wij de juiste hard- en kassa software. Het team van POS-Contrl heeft door zijn jarenlange ervaring en expertise de geschikte kassa hard- en software voor winkels en horeca  in zijn programma opgenomen.

Neem contact op met een van onze dealers voor een passend advies! 

KASSASYSTEEM KOPEN?

Alles wat u nodig heeft voor uw POS oplossing. Barcode scanner, bon printer, kassalade, labelprinter, inventarisatiescanners, All-in-one POS en meer.....

Contact

POS-Contrl
Kamerlingh Onnestraat 18
1821 BP ALkmaar
(bezoek op afspraak)
+31(0)72-8448240
info@pos-contrl.nl